Ana Azahra Jamaluddin
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Footprints here!

Asma' Ul Husna

 photo asma.gif
Tagboard


Put your right link.
No Harsh words allowed here.
URL blog is compulsory not email.
No adverts here.


Followers

'SURAT CINTA DARI ALLAH'


Assalamu'alaikum semua sahabat2.. Ape kbr? Aza harap korang semua dalam keadaan sihat bersama rahmat Allah. For your information,aza dh masuk asrama dah. Dah 1 minggu aza kt sini. Mcm2 benda yg aza kena buat. Firstly,aza kena bt add/drop utk subjek yg akan diambil for this sem. Sem nie is the last sem for me in CFS IIUM. InsyaAllah. Masa sesi add/drop tu SANGAT2 memenatkan. Lebih kurang 7 jam aza kena beratur utk tunggu giliran nak jumpa Madam to get sign and cop. Tapi tu la,kena banyak bersabar sangat2. Untuk menuntut ilmu Allah yg Maha Luas. Sepanjang duk sini mcm2 dugaan aza lalui. Tp alhamdulillah,seperti yg sahabat2 lihat utk gambar kat atas,itulah yg menjadi peneman hidup aza. SURAT CINTA dari Allah yg membuatkan hati aza tenang. InsyaAllah,akan jadika SURAT CINTA ini sbg panduan hidup aza. Dan harapnya panduan hidup sahabat2 semua juga. :D. Kalau tak percaya,try la buat. Time ada masalah atau kebuntuan,cuba ambil wudhu' dan baca SURAT CINTA ni. InsyaAllah and automatic hati akan jadi tenang.



0 Comment(s)