Ana Azahra Jamaluddin
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Footprints here!

Asma' Ul Husna

 photo asma.gif
Tagboard


Put your right link.
No Harsh words allowed here.
URL blog is compulsory not email.
No adverts here.


Followers

Simple things~

Gambar tiada kena mengena dgn entry. :-)


Assalamu'alaikum semua... *fuhhhh,tiup habuk sikit*. Dah lama blog aza bersarang kan? Rasanya kalau dpt tgok,mesti penuh habuk2,siap dgn sarang2 serangga lagi. *muka kegelian*. Maaf ye,sepanjang 5 bulan aza tinggalkan blog utk focus pada study. For your information guys,aza dh habis study d Center for Foundation Studies a.k.a matrik laa. Alhamdulillah,alhamdulillah,alhamdulillah.. Seronok sangat! *muka hepi giler*. So, now i'm in long holiday!!  Tapi.......... masih menunggu results final *muka serious*. ~ngeee~ Takotttt. Mohon doa dr semua sahabat2 mudahan tak de subject yg f***** *tak nak sebut*. InsyaAllah,after this will further my studies in degree. Actually, tak tau lagi nak amik ape degree. Heheh. *sengih*. Ummi selalu tanya, "kak,nak amik ape kt main campus a.k.a Gombak nanti?". I'm just give a smiley and "dont know yet" as a answer. Ummi pun mula cm nak marah laa. Ummi balas,"mcm mana nie? Tak tau lagi nak major ape. Mcm mana nak belaja kalau cm nie,bla...bla...bla...". Thats is how my ummi. Like to mumbling. Normal la kan,IBU kita.. Semua yg dia bebelkan mesti utk kebaikan kita. But sometimes I feel like annoying. Sorry ummi.. Anything happens,u are the best mom in the world! Thanks ummi! *muahhhh!*


Purse,handphone,spect,and 'Quran kecik',are the important 
things in my life.

So.figure shown above is simple things that I always bring with me anywhere anytime. Benda2 tu selalu aza bawak kemana je even masa singkat pun,mmg WAJIB bawak. *cehhhh* Purse,mmg WAJIB la kan? Coz dunia sekarang semua perlukan duit. Gerak sikit je,duit..masuk toilet pun duit. But,kadang2 purse aza pernah jugak '0'. heheh *sengih nampak barisan gigi yg cantik*. So,if that happens, abah dan ummi la tempat aza 'meminta'. Nampak mcm anak tak pandai berdikari kan? Sorry. *muka sedih*. InsyaAllah, azam aza utk cuti panjang nie nak mencari kerja. Nak rasa pegang duit sendiri. Pray for me! *muka excited and confident giler* Then, hanphone and earphone is important! Tak mampu beli MP3, handphone pun ok la utk hilangkan kebosanan. *padahal abah tak bagi beli MP3..redha Allah dtg dr redha ibu bapa,.so ikotkan je la* InsyaAllah,lagu2 yg didengar tidak langha. Next,my spectacles. One of the important things in my life!. Kalau tak de benda tu mmg aza mcm org buta la. Maklumlah, OKU kan. Cacat penglihatan. *sedih*. Bedak and eyeliner tu tak de la penting,coz jarang jugak pakai sebenarnya. Cuma selalu ada bersama I laa.. Last, aza panggil 'Quran kecik'. Benda nie mmg sangat penting. Senang d bawa, dan ia adalah surah amalan Nabi Muhammad. Aza boleh baca bila2 je aza nak. Tak payah nak pinjam Quran d masjid lagi. *Alhamdulillah*. Ha! Terlupa. One more thing is my medicine. Ubat allergic. *sbb aza selalu kena gatal2 kalau salah makan,jadi mmg hidup dgn ubat jek skrg. Orang sakit kan,sedihhhh*.

Okeh,time to Isya' prayer. InsyaAllah,nanti aza continue for other entry ya! Tata. :-)


0 Comment(s)