Ana Azahra Jamaluddin
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Footprints here!

Asma' Ul Husna

 photo asma.gif
Tagboard


Put your right link.
No Harsh words allowed here.
URL blog is compulsory not email.
No adverts here.


Followers

The Meaningful Days for me~

Gambar hiasan semata-mata

Assalamu'alaikum. *fuhhh,tiup habuk*. Hikhik. Today is the very meaningful day to me. Sebabnya hari nie result final Sem 3 2012/2013 has been announced at 5.00 pm a while ago! And I would like says very thankful to ALLAH because He has been hear my dua'. Alhamdulillah,alhamdulillah,alhamdulillah! *sengih sampai ke telinga*. Aza dan kawan2 lulus dan pass semua subjek! Dan yg paling aza hepi sbb dapat FLY TO GOMBAK SOON!!!!. *sujud syukur*. InsyaAllah,I will further my studying in degree at main campus, IIUM GOMBAK this September. Doakan ye. *mcm ada org baca blog dia, :-P*


Serious,masa tau result keluar hari nie aza mmg TAKOTTTT yg teramat. Semua kawan2 tanya, "dah tengok result?". Then aza jawab, "nak tengok esok" -_-. Sampai mcm tu sekali takottttnyaa. Pastu roomate call dr Sabah.. "Assalamu'alaikum,aza dah tengok result?". "Wa'alaikumussalam,belom...Aza takotttt nak tengok.*tak habis2 takotnya tu :-P*. "Orang dah tengok result..Alhamdulillah,semua pass!*suara hepi*. "Ye? Tahniah..CCT dapat berapa?BMW?". "CCT dapat A-,BMW dapat B+,tak sangka la aza.Cuma CI je dapat C *suara sedih*.Aza pegi la check result. "Ala,tak pe laa..Asalkan lulus. Wahhh,dapat A CCT *terkejut*.Nanti laa aza tengok ye. Takottt *tak habis2*. Pastu kedit budak tu tetiba habis. Heheh. Aza pun nak call balik,memang tak la kan? Sebab kedit pun cukup2 makan je *maklumlah,cuti kan? :-P*. Then, ada someone datang umah.. Katanya,tauke kedai suruh jumpa sekarang sbb nak bincang pasal keje yg aza mintak tu *hepi*. Pakai2 baju yg menutup aurat semua,terus naik moto pegi kedai tu *perasaan bercampur dgn result dan keje*. Otw, sorang lagi roomate call. Angkat atas moto la phone *terpaksa*. "Assalamu'alaikum,sori..Aza tengah bawak moto..Nanti Lah call balik ye?. "Oh,ok aza..Sori ganggu". Sampai kedai,ding dong ding dong dgn tauke.. Tauke pulak cakap nak fikir dulu sbb dah ramai request keje kat situ. Lagi satu,tauke susah nak terima aza sbb aza cuti sekejap je. Dia nak pakai org yg dah tak belaja. Sedihhhh *memang sangat sedihhh,dugaan*. Lepas selesai kt kedai,tinggalkan no phone semua aza terus balik. Sampai2 umah tengok kete abah dah park depan umah *takot,sbb tak cakap kat abah pun nak keluar.Ummi je yg tau*. Terus masuk rumah, abah dan ummi tanya "Camana 'interview'?". "Hmmm,gagal la mi,.Tauke akan tel balik *cerita kat abah ummi apa jadi kat kedai tadi*. Abah pun cakap, "pegila tengok result tu." "Tak nak la..Akak nak tengok esok. Akak takotttt *tak habis2*. "Kalau semua benda takot,nak jadi ape?.Kalau tengok 1 bulan lagi pun result tak akan berubah jugak". *fikir kejap,betol jugakk ape abah ckp*. Then,aza terus naik atas,bukak laptop----->bukak portal iium------>bukak result,dan!!!!! Terkejut tengok sebab semua lulus dan pass! *terus menitiskan airmata dan sujud syukur*. Abah ummi terus tanya, then bagitau la alhamdulillah semua lulus. Dan berbual2 dgn abah ummi pasal result. Bersyukur walaupun belum ada rezeki utk dpt DL. InsyaAllah akan terus berusaha d Gombak utk rebutkan DL.. Lepas tu terus la msj dan call kawan2 yg lain tanya result. Hehe. Semua hepi dan menangis kegembiraan.. Syukran YA ALLAH atas semuanya yg Engkau telah kurniakan buat kami. :') #Sori kalau entri kali nie panjang sikit. :-P


2 Comment(s)