Ana Azahra Jamaluddin
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Footprints here!

Asma' Ul Husna

 photo asma.gif
Tagboard


Put your right link.
No Harsh words allowed here.
URL blog is compulsory not email.
No adverts here.


Followers

New Favourite Nasyid



Bismillah- Ehem, hari nie aza tak tau nak update ape. Sebabnya belum ada cerita yang menarik untuk tatapan sahabat2 blog *perasan ada orang baca blog dia*. Oraite. Untuk saat ini, nasyid di atas telah menjadi pilihan telinga dan naluri aza untuk mendengarnya. Actually, kumpulan nasyid nie aza tak pernah kenal pun. Tapi ada seorang adik di FB aza yang minta aza tengokkan dia punya tuto pakai selendang di Utube dan kebetulan background music yang dia guna best je halwa telinga aza nie dengar. Scroll down tengok komen2 and terjumpa satu komen yang dia ada jawab soalan dari someone pasal background music yang dia guna. So, dari situ lah aza 'kenal' dengan band nasyid ARE BUDDY nie. Setakat nie dua nasyid nie yang aza suka dengar. Kekadang adik pun marah sebab asyik2 bukak nasyid yang sama nie je. Hehehe. Peduli ape aza. Dah telinga aza suka dengar nasyid nie je. Nak buat macam mana kan? *gelak*.Dengar juga lagu2 lain, tapi lebih suka dengar nasyid. Dapat bagi ketenangan dan insafkan diri yang sentiasa penuh denga dosa nie *muhasabah*. Alhamdulillah, suka nasyid nie sebab liriknya yang sangat mendalam. Kata orang 'makan dalam' beb! Hikhik. Cuba la kawan2 dengar. Sangat mendayu. Sampai boleh menitiskan air mata. :')


0 Comment(s)